warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

NordicLån er fra Maj 2016 et helt nyt lån på det danske marked. Her giver de lån op til 50.000 kr til dem som mangler et forbrugslån med en lav rente. Renter fra kun 8,7% og så behøver du ikke en gang at stille sikkerhed for lånet.

FokusLån
Lån let op til 75.000 kroner med Fokuslån. Du kan låne rentefrit og afdragsfrit i op til 90 dage!

DET MEST POPULÆRE LÅN LIGE NU!
80 måned
NordicLån
Mest POPULÆRE FORBRUGSLÅN i Danmark for lån på mellem 10.000 kr og 50.000 kr.
Lav rente og svar indenfor 1 time. Penge samme dag som du ansøger!
Super godt sted at tage et lån
D.E.R. PrivatLån og TrygLån
Billigt lån med indbygget forsikring! Du kan låne op til 100.000 kr. med D:E:R PrivatLån. TrygLån giver dig forsikring i tilfælde af arbejdsløshed! Vi anbefaler dette lån til folk i en usikker jobsituation.Unikt produkt!
60 måneder
Godt privatlån
Vivus
Et af de mest populære kviklån. Lån mellem 500 kr og 7.000 kr. Lån 4.000 GRATIS som ny kunde! Få svar på 1 minut! Nordea kunder har pengene samme dag!
1 måned
Santander Bank
Forbrugslån fra 50.000 kr. til 350.000 kr. MEGET konkurrencedygtige renter fra 4,94%. Sikkerhed kræves ikke. Underskriv med NEM ID og du har pengene på din konto imorgen!
EKSTREMT POPULÆRT VALG
144 måneder
Super godt sted at tage et lån
LEASY Minilån
Få et lån på op til 10.000. Du betaler tilbage over en længere periode end normale kviklån. Billigere end normale kviklån. Betal tilbage når du lyster, uden ekstra gebyrer!
GoKredit
En helt igennem Dansk långiver med hurtige kviklån via Nem-ID. Du har pengene på din konto samme dag! Oplagt valg! Nemt og simpelt.
1 måneder
Leasy Lavrente
Forbrugslån op til 50.000 til en god lav rente. Kræver ikke at der stilles sikkerhed. Lån f.eks. 50.000 med en månedlig ydelse på kun 987 kr.
Alder
Virkelig godt sted at tage et lån

Alfa Lån
Du kan nemt låne op til 75.000 kr uden at stille sikkerhed. Godkendelse på 15 sekunder! Start først med at betale tilbage om 2 måneder.
Robotlån
Lån op til 75.000 uden at stille sikkerhed. Automatisk godkendelse af låneansøgning. Underskriv nemt med NEM ID.
Kvikautomaten
Nye kunder kan låne op til 3.000 kroner GRATIS. Modtag pengene max en time efter på hverdage. Meget Populært Kviklån!
HOTlån
Lån op til 75.000 kr. Godkend nemt med NEM-ID indenfor 15 min! Du starter først med at betale tilbage om 2 måneder.
72 måned
SparXpres
Lån nu og her op til 50.000 kroner. SparXpres blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til. Du behøver ikke at stille sikkerhed.
60 måned
Ferratum
Lån let op til 15.000 kroner med Ferratum kredit med fuld fleksibilitet til en lav rente.
12 måned

NordicLån – Nordisk lån, eller retter 100% dansk lån

NordicLån er super nordiske. Det er nemlig en dansk koncern der står bag lånet. Den kendte Leasy Koncern har lanceret lånet, og med hvad vi ved omkring lånet, så bliver det helt sikkert et af de absolut mest populære forbrugslån i 2016, hvis ikke det mest populære. NordicLån giver dig mulighed for at låne op til halvtredstusinde danske kroner, som du super hurtigt kommer til at kunne have på din bankbog. Der skal ikke stilles sikkerhed for NordicLån lånet, og du får svar på låneansøgningen indenfor en time, samt en udbetaling efter godkendelse, som er næsten lige så hurtig.

Forbrugslån uden at stille sikkerhed

En af de store fordele med at tage et lån hos f.eks. NordicLån er at du ikke behøver stille sikkerhed for lånet. Det betyder du slipper for alle mulige samtaler med en bankrådgiver omkring dette, og det betyder at du ikke mindst kan bruge pengene på lige præcis hvad du gerne vil bruge penge på. Det kan være alt lige fra ferie og rejser, til nye bryster eller kedelige regninger, som er vigtigere at få betalt. Det kan også være du hare dyre klatgæld, som det kan svare sig at få ud af verden, og samlet til et billigere lån. Hos NordicLån starter renterne ved 8,7%, og mange kviklån, kreditkort og forbrugslån er ofte en del dyre. Det betyder, at det for mange vil kunne svare sig at tage et lån på 50.000 kroner hos NordicLån for at komme de andre lån til livs.