warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Sms lån, mikrolån, hurtig lån, kviklån, minilån… Sms lån har mange navne. Vi har samlet de mest populære sms lån, minilån og forbrugslån i nedenstående liste, så du nemt kan sammenligne Sms lån.

FokusLån
Lån let op til 75.000 kroner med Fokuslån. Du kan låne rentefrit og afdragsfrit i op til 90 dage!

DET MEST POPULÆRE LÅN LIGE NU!
80 måned
NordicLån
Mest POPULÆRE FORBRUGSLÅN i Danmark for lån på mellem 10.000 kr og 50.000 kr.
Lav rente og svar indenfor 1 time. Penge samme dag som du ansøger!
Super godt sted at tage et lån
D.E.R. PrivatLån og TrygLån
Billigt lån med indbygget forsikring! Du kan låne op til 100.000 kr. med D:E:R PrivatLån. TrygLån giver dig forsikring i tilfælde af arbejdsløshed! Vi anbefaler dette lån til folk i en usikker jobsituation.Unikt produkt!
60 måneder
Godt privatlån
Vivus
Et af de mest populære kviklån. Lån mellem 500 kr og 7.000 kr. Lån 4.000 GRATIS som ny kunde! Få svar på 1 minut! Nordea kunder har pengene samme dag!
1 måned
Santander Bank
Forbrugslån fra 50.000 kr. til 350.000 kr. MEGET konkurrencedygtige renter fra 4,94%. Sikkerhed kræves ikke. Underskriv med NEM ID og du har pengene på din konto imorgen!
EKSTREMT POPULÆRT VALG
144 måneder
Super godt sted at tage et lån
LEASY Minilån
Få et lån på op til 10.000. Du betaler tilbage over en længere periode end normale kviklån. Billigere end normale kviklån. Betal tilbage når du lyster, uden ekstra gebyrer!
GoKredit
En helt igennem Dansk långiver med hurtige kviklån via Nem-ID. Du har pengene på din konto samme dag! Oplagt valg! Nemt og simpelt.
1 måneder
Leasy Lavrente
Forbrugslån op til 50.000 til en god lav rente. Kræver ikke at der stilles sikkerhed. Lån f.eks. 50.000 med en månedlig ydelse på kun 987 kr.
Alder
Virkelig godt sted at tage et lån

Alfa Lån
Du kan nemt låne op til 75.000 kr uden at stille sikkerhed. Godkendelse på 15 sekunder! Start først med at betale tilbage om 2 måneder.
Robotlån
Lån op til 75.000 uden at stille sikkerhed. Automatisk godkendelse af låneansøgning. Underskriv nemt med NEM ID.
Kvikautomaten
Nye kunder kan låne op til 3.000 kroner GRATIS. Modtag pengene max en time efter på hverdage. Meget Populært Kviklån!
HOTlån
Lån op til 75.000 kr. Godkend nemt med NEM-ID indenfor 15 min! Du starter først med at betale tilbage om 2 måneder.
72 måned
SparXpres
Lån nu og her op til 50.000 kroner. SparXpres blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til. Du behøver ikke at stille sikkerhed.
60 måned
Ferratum
Lån let op til 15.000 kroner med Ferratum kredit med fuld fleksibilitet til en lav rente.
12 måned

Hurtige sms lån med NemID

Det er nu om dagen ganske hurtigt at tage et lån. En af grundene er lån med NemID. Nemid gør det nemlig muligt at skrive under straks du er blevet godkendt til at låne pengene. Det vil sige, at du indenfor få minutter kan have skrevet under på lånet, og på den måde kan lånegiveren også hurtigt sende pengene til din bankkonto. Det betyder at det i dagens Danmark ofte er muligt at få penge ind på ens bankkonto i løbet af bare 2 timer. Der er ikke noget med at du lige skal ned i banken og skrive under på noget først, eller at du skal til at sende de underskrevne papirer via snegleposten.

Minilån kræver ikke sikkerhed

Udover at det er hurtige lån, så har ovenstående lån også noget andet til fældes. Det er alle lån som ikke kræver sikkerhed. Lån uden sikkerhed, kan selvfølgelig godt koste lidt ekstra, og der er det nødvendigt at du selv får sammenlignet de forskellige muligheder godt med hinanden. Det er individuelt hvilket sted der er billigst for den enkelte person, og derfor bør du også undersøge mere end et sted ud. Det er heldigvis nemt at lave det første research ved bare at klikke ind på de enkelte sider hvor det overordnet passer på dig, det vil sige, at du det sted kan låne den mængde af penge som du gerne vil have et Sms lån på, og at du ikke er yngre end den aldersgrænse som de fleste har sat til at være et sted mellem 18 år og 25 år.