warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Hvis du er som langt de fleste danskere, så smider du penge ud af vinduet hver eneste dag. Som bilejer, så bliver der brugt en del penge på bilen. Jeg vil ikke snakke om at du måske egentlig burde se om du ikke kunne bruge din cykel lidt mere, men derimod vil jeg kigge på noget, som egentlig ellers ikke vil ændre på dine vaner. Der er selvfølgelig tale om bilforsikringen. De fleste bruger mellem 4000 og 20000 kroner på bilforsikringer om året. Har du flere biler i hustanden, så kan der faktisk være mange tusinde kroner at spare hvert eneste år, ved at få undersøgt om du ikke kan få billigere forsikring.

Har du bare en gammel kasse, så kan det være du kan nøjes med billig ansvarsforsikring af bil, men de fleste har jo en bil med en vis værdi, og så kan der være endnu større forskel, hvis du både skal have bilforsikring med ansvar, kaskoforsikring og føreforsikring.

Det er meget normalt at en familie kan spare mellem 1500 og 5000 kroner ved at skifte til et andet forsikringsselskab, når de også har en eller flere bilforsikringer. Det er mange penge, og derfor da noget der er værd at tænke på. En besparelse på f.eks. 5000 kroner om året, kan jo bruges på mange meget sjovere ting. Måske behøver du så ikke at tage det forbrugslån, du ellers kunne ende med at tage for at komme på ferie eller købe et eller andet som du ellers behøver.

LEAVE A REPLY

loading
×